Predstavljanje izvještaja policy analize o provedbi strategija suzbijanja korupcije i reforme javne uprave u 2016. godini
19.12. Aktualnosti UDD

Predstavljanje izvještaja policy analize o provedbi strategija suzbijanja korupcije i reforme javne uprave u 2016. godini

Izvještaj policy analize o provedbi strategija suzbijanja korupcije i reforme javne uprave u 2016. godini predstavit će se u srijedu, 21. prosinca 2016. godine, u 11:30 sati u Novinarskom domu u Zagrebu, Perkovčeva 2.

Policy analizu provela je Anka Kekez-Koštro s Fakulteta političkih znanostin u Zagrebu, u okviru projekta „Umrežimo se – protiv korupcije!“ što ga UDD – Udruga za demokratsko društvo provodi u partnerstvu s Pravnim fakultetom iz Splita, Udrugom Dobra i Centrom za održivi razvoj kroz program IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje dobrog upravljanja i transparentnosti javne uprave u Hrvatskoj”. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Na predstavljanju analize sudjelovat će i prof. dr. Zdravko Petak s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Maja Baričević, načelnica Sektora za suzbijanje korupcije pri Ministarstvu pravosuđa, Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, predstavnici partnerskih organizacija (Udruga Dobra i Centar za održivi razvoj) i suradnika (Grada Metkovića), nositelja projekta (dr. Tihomir Žiljak), te predstavnica ODRAZ-a.

Nakon predstavljanja analize bit će prikazan dokumentarni film „Umrežimo se – protiv korupcije!“ autora Milana Koštra.